Ervaren van verlichting op geestelijk en lichamelijk vlak

Ervaren van verlichting op geestelijk en lichamelijk vlak

juli 5, 2021 0 Door trilei

Wanneer je last hebt van stress en vage klachten, wordt er aangeraden een voetreflexmassage te ondergaan. Die massage zorgt voor een heerlijke ontspanning. Je ervaart direct verlichting op zowel lichamelijk- als op geestelijk vlak. Worden de drukpunten in de voet gemasseerd? Dan worden er door het lichaam signalen afgegeven. Er komen dan hormonen als endorfine en oxytocine vrij. Die hormonen geven jouw een ontspannen gevoel. Een voetreflexmassage helpt ook bij stress-gerelateerde klachten, eventuele slaapproblemen en bij het ontgiften van jouw lichaam. 

Een effectieve helingstechniek

De helingstechniek voetreflexmassage vindt zijn oorsprong in de alternatieve Chinese en Egyptische alternatieve geneeskunde. In Egypte zijn graftombe tekeningen gevonden die dateren van 4000 jaar voor Christus. Het is dus een helingstechniek die zijn effectiviteit al heel lang geleden heeft bewezen. Tot op de dag van vandaag wordt deze helingstechniek gebruikt om mensen te helen. Voetreflexmassage heeft als uitgangspunt dat elk weefsel of orgaan in verbinding staat met de voeten. Negatieve blokkades kunnen worden opgeheven door het stimuleren van drukpunten en meridianen. Zijn de blokkades opgeheven? Dan kan de energie weer vrij stromen. De balans tussen jouw lichaam en geest wordt door middel van het masseren van je voeten weer hersteld.

Kiezen voor voetreflexmassage

Waarom kiezen voor voetreflexmassage? Deze massage geeft niet alleen lichamelijke en geestelijke ontspanning. De bloedsomloop, lymfecirculatie en energie worden verbeterd. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt aangewakkerd. De energie wordt in balans gebracht. Bovendien werkt deze massage preventief voor het behoud van vitaliteit en gezondheid. Heb je gekozen voor deze massage? Dan begint de masseur na de intake met een ontspannende massage. Hierna kijkt de masseur welke gebieden er mogelijk behandeling nodig hebben. In overleg met jou wordt bepaald hoe de behandeling verder gaat.

Niet alleen een moment van ontspanning

Je kunt je, door je voeten te laten masseren, heerlijk ontspannen. Het is overigens meer dan één moment van ontspanning. Er een innerlijk bewustzijn ontstaan wat betreft bepaalde gedragspatronen waar je last van had of waar je in bleef hangen.