De leukste overnachtingen in Nederland 

De leukste overnachtingen in Nederland 

juli 5, 2021 0 Door trilei

Stel je eens voor: een heerlijk weekendje ertussenuit, in een mooie omgeving waar je helemaal tot rust kunt komen. Klinkt dat niet heerlijk? We hebben het allemaal druk met ons werk, gezin en huishouden, maar ontspanning is ook belangrijk. En soms moet je er even tussenuit, om er vervolgens weer met frisse moed tegenaan te kunnen gaan. Gelukkig zijn er genoeg fijne en rustgevende plekjes in Nederland te vinden. Om je een beetje op weg te helpen, vind je in deze tekst drie van de meest bijzondere plekjes in Nederland. 

De Biesbosch 

Wil je een weekendje doorbrengen volledig omringd door de vrije natuur? Ga dan eens overnachten Biesbosch. Dit natuurlandschap is zonder twijfel één van de mooiste plekjes in Nederland. De Biesbosch heeft een wijde variëteit aan dieren, wat betekent dat je er van alles tegen zult kunnen komen. Van bevers tot reeën en hazen. Je vindt er de mooiste wandel- en fietsroutes, die ervoor zorgen dat jij je niet hoeft te vervelen. Én je wordt 's ochtends gewekt door de vele vogels die het natuurpark rijk is. De perfecte plek om helemaal tot rust te komen.

Overnachten aan zee 

Maar misschien word jij wel liever gewekt door het geluid van wilde golven? Dan is een weekendje strand natuurlijk meer wat voor jou. Het maken van lange strandwandelingen en het genieten van de zonsondergang maken dit het perfecte weekendje weg. De frisse zeelucht zal je goed doen en vergeet ook vooral niet een lekker visje te eten bij één van de vele strandtentjes die Nederland rijk is. 

Overnachten bij de boer

Steeds meer boerenbedrijven beginnen een eigen Bed en Breakfast aan huis. Sommige boerderijen bieden zelfs kampeerplekken aan. Dit betekent dat jij een heerlijk weekendje kunt doorbrengen op het platteland. Geniet hier van de wijde omgevingen en verdiep jezelf in de vele dieren van de boerderij. 's Ochtends zul je worden gewekt door het gekraai van de haan en het gekookte eitje bij je ontbijt komt rechtstreeks van de kip.